Hotel Arborétum
9600 Sárvár,
Medgyessy F. u. 20.

Tel.: 06-95-520-630
Fax: 06-95-520-650
E-mail: info@hotelarboretum.hu
 
Ajánlatkérés, foglalás
E-mail
Partnereink
Vendégkönyv
Kapcsolat
Cikkek, érdekességek
Fórum
Gyakori kérdések
 
 
 


OTP Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!

MKB Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!K&H Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!


Lyoness
Cashback
kártyát elfogadunk!
Főoldal  Szálloda  Szolgáltatásaink  Árak  Programajánló  Képgalériák 

Általános szerződési feltételek1. Az előzetes férőhelyfoglalásoknak a szálloda a rendelések beérkezésének sorrendjében tesz eleget.
Lemondási feltételek: 

    - 14 nappal a foglalást megelőzően költségmentes
    - 5-14 nap közötti lemondás esetén megrendelt szobaegységenként egy napi szállásdíjnak megfelelő összeg
    - 5 napon belül és "no show" (meg nem jelenés) esetén a teljes részvételi díj

Részvételi jegy esetén (szállás igénybevételére szóló részvételi jegy): a részvételi jegy a részvételi jegyen szereplő időpontban, vagy a részvételi jegyen szereplő  lejáratig használható fel. A  fel nem használt részvételi jegy illetve  "no show" (meg nem jelenés) esetén a teljes részvételi díj lemondási díjként fizetendő. A fizetendő lemondási díjba beszámít a korábban előlegként fizetett összeg. Az előlegként fizetett összeg visszatérítésére lemondás esetén nincs lehetőség.

2. Az egynapi szállásdíj az érkezés napján 14 órától a következő nap  11 óráig jogosít a szoba használatára. Hosszabbítási igényt kérjük, 11 óráig közölje a szálloda recepcióján. Ennek elmaradása esetén, vagy ha a szoba átadása  11 óráig nem történt meg, jogosult a szálloda további egynapi szobaár felszámolására. Hosszabbítási igényt- ha erre előzetes megállapodás a vendéggel nem történt- más, korábbi kötelezettségvállalás vagy egyéb fontos ok esetén a szálloda nem köteles elfogadni.

3. Kérjük, hogy a személyazonosságukat a törvényes előírásoknak megfelelően, a szoba elfoglalása előtt igazolni szíveskedjenek. A szállodában bejelentés nélkül senki sem lakhat. A recepció 7-19 óra között áll a vendégek rendelkezésére. Kérjük, hogy a 19.00 óra után érkezést előre jelezni szíveskedjenek.

4. A szállodából való ideiglenes távozáskor, valamint elutazáskor a szobakulcsot kérjük a recepción leadni.

5. A reggeli az étteremben 7 órától 9.30 óráig tart.

6. A vacsora fakultatív jellegű, menüválasztásos. A megrendeléseket a menü alapján előre kell jelezni a recepción. A megrendelőlapot kérje a recepcióstól.

7.  A vacsora felszolgálása 18 órától 21 óráig tart.

8. A vendég a szállodai szobájában látogatót csak a recepció előzetes tudomásával és hozzájárulásával fogadhat.

9. A vendég a szobát csak rendeltetésszerűen veheti igénybe. Elektromos készüléket ( hajszárító és villanyborotva kivételével) használni vagy gyúlékony anyagot a szobában tárolni tilos. A nem rendeltetésszerű használatból ill. gondatlanságból okozott kárért a vendég felelősséggel tartozik.

10. Kérjük, amennyiben kár éri Önöket azonnal jelezzék a szálloda recepcióján.

11. Számlakiegyenlítési és kártérítési követelése biztosítására a szállodát a vendéggel szemben törvényes zálogjog ill. visszatartási jog illeti meg.

12. Kérjük kedves vendégeinket, hogy  a szobákban a dohányzást mellőzzék. Dohányzásra használják a szobák teraszát, illetve az épületben erre kijelölt helyeket. A nemdohányzók védelme érdekében tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a dohányzás az étteremben a reggel és a vacsora időpontjaiban nem megengedett. Kérjük szíves megértésüket.

13. Kérjük kedves vendégeinket, hogy esetleges észrevételeiket, panaszaikat a recepción szíveskedjenek bejelenteni, akár szóban, akár írásban.

14. Tűz, vagy egyéb veszély észlelését azonnal jelezzék a szálloda recepcióján.

9600 Sárvár, Medgyessy F. u. 20.
Tel.: 06-95-520-630, Fax: 06-95-520-650
IRQ Internet Szolgáltató Kft. :: ADSL Internet :: Domain regisztráció :: Webtárhely :: Weboldal tervezés :: Online marketing