Hotel Arborétum
9600 Sárvár,
Medgyessy F. u. 20.

Tel.: 06-95-520-630
Fax: 06-95-520-650
E-mail: info@hotelarboretum.hu
 
Ajánlatkérés, foglalás
E-mail
Partnereink
Vendégkönyv
Kapcsolat
Cikkek, érdekességek
Fórum
Gyakori kérdések
 
 
 


OTP Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!

MKB Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!K&H Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!


Lyoness
Cashback
kártyát elfogadunk!
Főoldal  Szálloda  Szolgáltatásaink  Árak  Programajánló  Képgalériák 

Cikkek, érdekességekA Nádasdy-vár Sárváron

A Nádasdy-vár épületegyüttese nemcsak történeti szempontból meghatározó eleme a városnak. A Sárvár szívében magasodó, legtöbbet kaputornyával és a várárkot átívelő boltíves hídjával ábrázolt várkastély a nemzeti örökség része. A vár ad otthont a Nádasdy Ferenc Múzeumnak ahol számos értékes látnivaló várja a látogatókat.

Vegye fel a harcot a tavaszi fáradság ellen
Tél vége felé bizonyára Önnel is sokszor előfordul hogy az átlagosnál többször idegesebb, ingerlékenyebb, fáradtabb, netán könnyebben megtámadják a különböző vírusok. Pedig a tavasz közeledtével a természet minden rezdülésének (hosszabb nappalok, csicsergő madarak) örülünk, viszont sok embernek a szervezete a megújulás helyett inkább a le-és kimerültség jeleit mutatja. Vajon miért van ez így?
    
A Sárvári Arborétum
A Nádasdy-vár mellett indulva a várárok helyén kialakított park évszázados platánjai kísérik a járókelőt a vár szomszédságában lévő Arborétum bejáratához. A nagy múltra tekintő növénykert utcai frontja nem árulkodik a közel tízhektáros természetvédelmi területről. A száznál is több különleges fajta megismerése órákig tartó kikapcsolódást jelent a látogatóknak.

Hogyan szaunázzunk!

Szaunázni többet jelent, mint ücsörögni a szaunapadon és izzadni a melegben. A szauna használatakor érdemes elég időt szánni magára a szaunázásra és az azt követő pihenésre is. Egy nyugodt, alapos szaunázás körülbelül 3-4 fordulóból áll, és nagyjából másfél óráig tart. Ha az alábbi tanácsokat betartjuk, akkor igazán pihetető ás élvezetes élménnyé tehetjük szaunafürdőnket.

Biztos recept a bacilusok ellen: a szauna
A téli hónapokban szervezetünk fokozottabb „vírus- és bacilusveszélynek” van kitéve. Ilyenkor sokkal hamarabb kapjuk el a náthát, sokkal hamarabb esünk a különféle betegségekbe. Létezik azonban egy kitűnő fegyver ezen nemkívánatos betegségek ellen: a szaunázás.
9600 Sárvár, Medgyessy F. u. 20.
Tel.: 06-95-520-630, Fax: 06-95-520-650
IRQ Internet Szolgáltató Kft. :: ADSL Internet :: Domain regisztráció :: Webtárhely :: Weboldal tervezés :: Online marketing