Hotel Arborétum
9600 Sárvár,
Medgyessy F. u. 20.

Tel.: 06-95-520-630
Fax: 06-95-520-650
E-mail: info@hotelarboretum.hu
 
Ajánlatkérés, foglalás
E-mail
Partnereink
Vendégkönyv
Kapcsolat
Cikkek, érdekességek
Fórum
Gyakori kérdések
 
 
 


OTP Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!

MKB Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!K&H Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!


Lyoness
Cashback
kártyát elfogadunk!
Főoldal  Szálloda  Szolgáltatásaink  Árak  Programajánló  Képgalériák 

ImpresszumA Hotel Arborétum - Sárvár üzemeltetője a Hotel Arborétum Kft.

Az üzemeltető (adatkezelő) adatai:
Cím: 9600 Sárvár, Medgyessy F. u. 20.
Telefon: 06-95-520-630 (minden nap 7-19 óra között)
Telefax: 06-95-520-650
Email cím: info@hotelarboretum.hu
Webcím: www.hotelarboretum.hu
Ügyvezető: Farkas Tibor

Adatkezelési azonosítónk: 02084-0001

A tárhelyszolgáltató adatai:
IRQ Hosting Kft.
Székhely: 1072 Budapest, Rákóczi út 42.
Weboldal: www.irq.hu
Telefon: 06-96/333-777

Az adatfeldolgozó adatai:
Név: MiniCrm Zrt.
Cím: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 3.
Web: www.minicrm.hu
Telefon: 06-20-319-7886

A személyes adatok kezelése
A látogatók által rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik fél részére - arra felhatalmazott szervek, jogszabályban előírt formában történő felkérését kivéve - nem adjuk ki.

Kárfelelősség korlátozása

Az üzemeltető nem tartozik kártérítési felelősséggel a weblappal kapcsolatos, vagy a weblap használatából vagy használatra képtelen állapotából vagy a nem megfelelő működésből, hibából, üzemzavarból, információ-továbbítási késedelemből vagy számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából bekövetkező károkért még akkor sem, ha az ilyen lehetséges károkról, veszteségekről az üzemeltetőt tájékoztatták.

Szavatosság kizárása
A weblap oldalain található termékekre vonatkozóan az adatokat, paramétereket az üzemeltető folyamatosan frissíti, és törekszik arra, hogy folyamatosan aktuális információk legyenek megjelenítve. A valódiságukra, hitelességükre, teljességükre azonban az üzemeltető kifejezetten kizárja a felelősséget. Nem vállal továbbá felelősséget ezen információkkal kapcsolatos hibákért és hiányosságokért.

Linkek
A weblap oldalain utalások, ugrópontok (linkek) találhatóak más szolgáltatók által fenntartott oldalakra, ahol az üzemeltetőnek semmilyen befolyása nincs a személyes adatok kezelésével kapcsolatos gyakorlatra. Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy ha ilyen linkekre kattintanak, más szolgáltatók oldalaira kerülnek át. Ilyen esetekben - ha szükségét érzik - olvassák el az oldalak szolgáltatóinak nyilatkozatát a személyes adatok védelmével kapcsolatban.

Hírlevél

Ha szeretné igénybe venni hírlevél-szolgáltatásunkat, mi kizárólag a nevét és az e-mail címét kérjük el Öntől. Az üzemeltető mindig biztosítja hírlevélről történő leiratkozás lehetőségét. Új, hírlevélre feliratkozott ügyfeleinknek egy első üdvözlő üzenetet küldünk. 

Regisztrációs oldalak, megrendelőlapok, személyes adatok kezelése
Egyes szolgáltatások igénybevételéhez szükség lehet formanyomtatványok kitöltésére. Az ilyen oldalakon a szolgáltatás minél hatékonyabbá tételéhez - vagy esetleg teljesítéséhez - szükséges személyes adatokat kérjük el, de arra mindvégig törekszünk, hogy a kért többletinformáció mértéke és mélysége arányban álljon a szolgáltatás igénybevételével szerezhető előnyök mértékével. Az adatszolgáltatás önkéntes. Az Ön által szolgáltatott személyes adatokat az üzemeltető abból a célból kezeli, hogy Önt a jövőben a szolgáltatásokról telefonon, írásban vagy elektronikus úton közvetlenül tájékoztassa, valamint azokat az Ön részére ilyen módon közvetlenül ajánlja fel. Az e-mail címének megadásával Ön egyidejűleg hozzájárul ahhoz, hogy e-mail címére a weblap a szolgáltatásaival kapcsolatos információkat, valamint tájékoztatókat küldjön. Személyes adatait bizalmasan kezeljük, azt harmadik félnek nem továbbítjuk, nem adjuk ki.
 
Különleges adatot nem kezelünk. Az adatok védve vannak a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés ellen. Az érintett kérésére ingyenesen tájékoztatást kap személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve - a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével - törlését.
 
9600 Sárvár, Medgyessy F. u. 20.
Tel.: 06-95-520-630, Fax: 06-95-520-650
IRQ Internet Szolgáltató Kft. :: ADSL Internet :: Domain regisztráció :: Webtárhely :: Weboldal tervezés :: Online marketing