Hotel Arborétum
9600 Sárvár,
Medgyessy F. u. 20.

Tel.: 06-95-520-630
Fax: 06-95-520-650
E-mail: info@hotelarboretum.hu
 
Ajánlatkérés, foglalás
E-mail
Partnereink
Vendégkönyv
Kapcsolat
Cikkek, érdekességek
Fórum
Gyakori kérdések
 
 
 


OTP Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!

MKB Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!K&H Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!


Lyoness
Cashback
kártyát elfogadunk!
Főoldal  Szálloda  Szolgáltatásaink  Árak  Programajánló  Képgalériák 

SzolgáltatásainkAjándékozzon Hotel Arborétum részvételi jegyet


Vendégeink mondták rólunk...>>

KEDVES VENDÉGÜNK!

Karácsony? Esküvő? Névnap? Születésnap? Házassági évforduló? Ballagás? Egyéb jeles napok?

Ugye már sokat gondolkozott azon, hogy mit is adjon ajándékba ezen alkalmakkor?

AJÁNLATUNK!!!

AJÁNDÉKOZZON HOTEL*** ARBORÉTUM RÉSZVÉTELI JEGYET !!


Ennyire egyszerű...

Válassza ki és állítsa össze a honlapunkon található szolgáltatások bármelyikét, vagy mondja meg, hogy milyen névértékű részvételi jegyet szeretne ajándékozni, és mi egy névre szóló, exkluzív részvételi jegyet állítunk ki az Ön által megadott személy vagy személyek részére.


Hányféle típusú részvételi jegy rendelhető meg?

1. Előre meghatározott szolgáltatásokat tartalmazó részvételi jegy: ebben az esetben Ön dönti, el hogy milyen szolgáltatásokat ajándékoz a kedvezményezettnek (vagyis milyen szolgáltatások kerüljenek a részvételi jegyre). Meghatározhatja a konkrét időpontot is (ebben az esetben kérjük egyeztessen velünk arról, hogy van-e szabad szoba az Ön által kért időpontban), de megadhat egy beváltási határidőt is, ekkor a megajándékozott személy fogja felvenni a kapcsolatot velünk a szállás lefoglalása céljából.

2. Meghatározott névértékű részvételi jegy: Ha Ön a szolgáltatások kiválasztását és az igénybevétel időpontjának meghatározását a megajándékozott személyre szeretné bízni hotelunk az Ön által meghatározott névértékű részvételi jegyet állítja ki és küldi el Önnek. Ebben az esetben a részvételi jegy beváltásának határideje a kiállítástól számított egy év.


A megrendelés menete:

• Ön kiválasztja, hogy mely szolgáltatásokat óhajtja igénybe venni, vagy megadja hogy milyen összegben szeretne ajándékozni
• Ön megadja a megajándékozni kívánt személy(ek) nevét (természetesen már az első kapcsolatfelvételkor is megadhatja)
• Mi visszaigazoljuk a megrendelést és kiállítjuk a részvételi jegyet és az Ön által megadott címre – ajánlott levélben – postázzuk.


Milyen adatokra lesz szükségünk?

• A kedvezményezett(ek) neve(i)
• Az Ön neve, telefonszáma
• Az ajándékozni szánt szolgáltatás(ok) listája vagy elnevezése (csomag neve) vagy az az összeg amilyen névértékben Ön részvételi jegyet szeretne vásárolni.
• Mely időpontig legyen érvényes a részvételi jegy? (Lehet konkrét dátum is...). Ha előre meghatározott névértékű, de konkrét szolgáltatást nem tartalmazó részvételi jegyet szeretne vásárolni, akkor a beváltási határidő a kiállítástól számított egy év.
• Írjunk-e valamit a részvételi jegyre (nem kötelező)?
• Postázási adatok (mely címre vagy címekre küldjük a részvételi jegyet és a számlát)
• Számlázási adatok

Mennyi az átfutási idő és hogyan kapja meg a részvételi jegyet?

A részvételi jegyet a megrendeléstől számított 5 munkanapon belül belül postai úton küldjük el az Ön részére. Kérjük ezért, hogy olyan postacímet adjon meg nekünk, ahol Ön a posta által elérhető.

Milyen fizetési mód közül lehet választani:

  • Banki átutalás: ebben az esetben a bankszámlánkon történő jóváírást követő 5 munkanapon belül postázzuk Önnek a részvételi jegyet. A banki adatokat a visszaigazolásban adjuk meg.
  • Postai utánvét: ebban az esetben a megrendelést követő 5 munkanapon belül postázzuk az utalványt. Fizetnie a postásnak kell a levél átvételekor. Postaköltség Önt nem terheli.
  • Rózsaszín csekk: Ebben az esetben a postán kapható rózsaszín csekket kell kitöltenie és elküldeni címünkre (Hotel Arborétum kft, 9600 Sárvár, Medgyessy Ferenc u. 20.) a megrendelt szolgáltatás elenértékét. Ebben az esetben a postaköltséget Önnek a pénz feladásakor kell kiegyenlítenie. A részvételi jegyet az ellenérték beérkezését követő 5 munkanapon belül postázzuk.

De nekem S.O.S kell az utalvány, nincs 5 napom várni!

Ebben az esetben is tudunk egy átmeneti megoldást ajánlani: egy munkanapon belül elküldjük Önnek az utalványt emailen (.pdf formátumban), amit Ön kinyomtatva átadhat a kedvezményezettnek. Az eredeti példányt pedig néhány napon belül postázzuk Önnek! Ezt abban az esetben célszerű kérnie, ha már csak néhány nap van hátra az ajándékutalvány átadásához, és a postai kézbesítés addig bizonytalan (a postai kézbesítés kb. 1-3 munkanap).

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEGRENDELÉS, AJÁNLATKÉRÉS, TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: 

Kiemelt (akciós) ajánlatainkat honlapunk főoldalán olvashatja>>
Szobaáraink>>
Csomagajánlataink>>

Visszalépés az előző oldalra
9600 Sárvár, Medgyessy F. u. 20.
Tel.: 06-95-520-630, Fax: 06-95-520-650
IRQ Internet Szolgáltató Kft. :: ADSL Internet :: Domain regisztráció :: Webtárhely :: Weboldal tervezés :: Online marketing