Hotel Arborétum
9600 Sárvár,
Medgyessy F. u. 20.

Tel.: 06-95-520-630
Fax: 06-95-520-650
E-mail: info@hotelarboretum.hu
 
Ajánlatkérés, foglalás
E-mail
Partnereink
Vendégkönyv
Kapcsolat
Cikkek, érdekességek
Fórum
Gyakori kérdések
 
 
 


OTP Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!

MKB Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!K&H Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!


Lyoness
Cashback
kártyát elfogadunk!
Főoldal  Szálloda  Szolgáltatásaink  Árak  Programajánló  Képgalériák 

VendégkönyvAz Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Bejegyzés:
Kérem írja be az itt látható betüket és számokat a megjelenés sorrendjében:


"Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást a sárvári Hotel Arborétumnak, hogy a szombathelyi koncert másnapján Sárváron a segítségünkre voltak a zord időjárásban és szállást adtak a zenekarnak!"
(Kunos Tamás - Csík Zenekar)


Előző 10 bejegyzés Következő 10 bejegyzés
1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Sántha Bernadett, Székesfehérvár
Egy nagyon szuper hétvégét töltöttünk itt. Kedves, mindet kielégítő személyzet. Az apró kis csokik, a gyermekeket nagyon lekenyerezték. Köszönjük.
Csomai család
Egy májusi feledhetetlen élmény marad Sárvár nekem, és családomnak.
Pénteken későn érkeztünk, így a vacsorát lemondtuk, ami benne volt az árban. De a személyzet figyelmességének, kedvességének hála vasárnap ezt az összeget a mini bárban fogyasztott üdítőből levonták. Sőt igyekeztek a fennmaradt összeget is levásároltatni velünk (belépők, ajándékok). Köszönünk mindent!
Kívánunk jó egészséget, minden szépet és jót a szálloda dolgozóinak!
Gombos család (14-es szoba)
Ez a szálloda a nyugalom szigete. Rend, tisztaság, mindenki nagyon segítőkész. 3 boldog napot töltöttünk itt. A városban ugyanezt tapasztaltuk. A vár, az arborétum, az éttermek a város csak segítőkészséget tapasztaltunk. Gratulálunk a szállodának és a városnak.
Juhász István
Nagyon jól éreztük magunkat ebben az ember-család-gyermekbarát környezetben. Mindenből és mindenkiből kiérződik a vendégek iránti tenni akarás.
Rácz Krisztina
Nagyon jól éreztük magunkat! Csak pár napot töltöttünk itt, de mindent belesűrítettünk, amit csak tudtunk. Nagyon jó a levegő és a helyi lakosok kedvessége lenyűgözött minket. A szálloda családias, jobban éreztük magunkat, mint egy *****-os szállodában.
Simon Géza
Kiválóan éreztük magunkat az elmúlt napok alatt. Köszönjük a kedvességüket és a színvonalas ellátást.
Oroszvári István
Tisztaság, nyugalom, udvarias kiszolgálás. Az étterem is tiszta és kulturált, bőséges a választék. A környezet csendes, nyugalmas. A hotel teljes mértékben szolgálja a pihenést.
Farkas József
Ismét nem csalódtunk. A szálloda családi, baráti hangulata, a kedves személyzet, a kiváló reggeli és a félülmúlhatatlan ár-érték arány idén is rabul ejtett.
Tömpe Lászlóné és családja
Nagyon kellemesen töltöttünk el itt néhány napot. Tiszta, barátságos kis szálloda. Hangulatos az étterem a faragott címerével. Nagyon jó volt, hogy itt frissen sütötték a rántottát, főzték a virslit. A különleges lekvárok nagyon finomak voltak. Különösen megfogott a családias, meleg fogadtatás és a vendéglátók figyelmessége, tájékozottsága és mélyreható információi.
Dr. Szögi Lászlóné
Három kellemes napot töltöttünk itt. A személyzet nagyon kedves, apró gesztusaik jól estek. A reggelik nagyon finomak, különösen a kereskedelmi forgalomban nem kapható „házi lekvárok”.
9600 Sárvár, Medgyessy F. u. 20.
Tel.: 06-95-520-630, Fax: 06-95-520-650
IRQ Internet Szolgáltató Kft. :: ADSL Internet :: Domain regisztráció :: Webtárhely :: Weboldal tervezés :: Online marketing