Hotel Arborétum
9600 Sárvár,
Medgyessy F. u. 20.

Tel.: 06-95-520-630
Fax: 06-95-520-650
E-mail: info@hotelarboretum.hu
 
Ajánlatkérés, foglalás
E-mail
Partnereink
Vendégkönyv
Kapcsolat
Cikkek, érdekességek
Fórum
Gyakori kérdések
 
 
 


OTP Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!

MKB Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!K&H Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!


Lyoness
Cashback
kártyát elfogadunk!
Főoldal  Szálloda  Szolgáltatásaink  Árak  Programajánló  Képgalériák 

VendégkönyvAz Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Bejegyzés:
Kérem írja be az itt látható betüket és számokat a megjelenés sorrendjében:


"Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást a sárvári Hotel Arborétumnak, hogy a szombathelyi koncert másnapján Sárváron a segítségünkre voltak a zord időjárásban és szállást adtak a zenekarnak!"
(Kunos Tamás - Csík Zenekar)


Előző 10 bejegyzés Következő 10 bejegyzés
1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Szabolcs
Annyi jót írtak a Hotelről, hogy hihetetlen; ezért elmegyünk és kipróbáljuk! A weboldal egyszerűen nagyszerű. Még soha nem voltunk a párommal Sárváron. Meglátjuk milyen lesz!? :)
Molnár Szabina
Nagyon jól éreztük magunkat!Barátságos,vendégszerető ellátással találkoztunk! És ennek a csodálatos környezetnek köszönhetjük most 8 hónapos kislányunkat!
Kuruczné Gergely Judit
Nagyon jól éreztük magunkat, abban a pár napban, amit Önöknél tölthettünk.Köszönjük a színvonalas vendéglátást, a kellemes és tiszta környezetet, valamint a dolgozók vendégszeretetét!
Futó Szabolcs
Kedves Dolgozók!

Akikhez volt szerencsénk, és akikkel esetleg nem találkoztunk ezen a rövid, ámde nagyon szép szeptemberi hétvégén,nagyon szépen köszönjük a színvonalas kiszolgálást. Tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom a hotelt.
Köszönjük!
Petró Krisztián
Augusztus elején volt szerencsénk Sárváron eltölteni 4 napot, a Hotel Arborétumban. "Ketten a párommal csomagban" nyaraltunk, és mondhatom, hogy életem legjobb nyaralása volt ez a pár nap!A reggelitől a masszázsig, minden nagyon szuper volt, kultúrált, rendezett környezet, közvetlen, segítőkész recepciósok! Minden a közelben van, a város egyszerre nyugodt, és pörgős. És megállnak az ember előtt a zebrán! Mindenkinek csak ajánlhatom, de anyit javaslok, hogy egy hetet töltsön el itt, mert 1-2 nap alatt nem lehet mindent felfedezni!
Tündi
Mi már kétszer jártunk a Hotel Arborétumban, idén októberben újra vissza fogunk térni a barátainkkal. Másoknak is ajánlottuk, hiszen a környezet, a tisztaság, a személyzet minden alkalommal kifogástalan volt. Ez ritka! Köszönjük
Rosu Tamás
Nagyon jól éreztem magam. A szoba tiszta és kultúrált volt.A dolgozók kedvesek és korrektek voltak. Mindenkinek csak ajánlani tudom.Köszönöm!
KUTASINÉ BELVARACZ KRISZTINA
Köszönjük a szíves vendéglátást, Köszönjük a hotel dolgozóinak a kedvességét,a tiszta ,szép környezetet nagyon elégedettek voltunk a kiszolgálással.
Király György
Köszönjük
Süli Katalin
Köszönöm.
9600 Sárvár, Medgyessy F. u. 20.
Tel.: 06-95-520-630, Fax: 06-95-520-650
IRQ Internet Szolgáltató Kft. :: ADSL Internet :: Domain regisztráció :: Webtárhely :: Weboldal tervezés :: Online marketing