Hotel Arborétum
9600 Sárvár,
Medgyessy F. u. 20.

Tel.: 06-95-520-630
Fax: 06-95-520-650
E-mail: info@hotelarboretum.hu
 
Ajánlatkérés, foglalás
E-mail
Partnereink
Vendégkönyv
Kapcsolat
Cikkek, érdekességek
Fórum
Gyakori kérdések
 
 
 


OTP Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!

MKB Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!K&H Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!


Lyoness
Cashback
kártyát elfogadunk!
Főoldal  Szálloda  Szolgáltatásaink  Árak  Programajánló  Képgalériák 

VendégkönyvAz Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Bejegyzés:
Kérem írja be az itt látható betüket és számokat a megjelenés sorrendjében:


"Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást a sárvári Hotel Arborétumnak, hogy a szombathelyi koncert másnapján Sárváron a segítségünkre voltak a zord időjárásban és szállást adtak a zenekarnak!"
(Kunos Tamás - Csík Zenekar)


Előző 10 bejegyzés Következő 10 bejegyzés
1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Farkas József
Ismét nem csalódtunk. A szálloda családi, baráti hangulata, a kedves személyzet, a kiváló reggeli és a félülmúlhatatlan ár-érték arány idén is rabul ejtett.
Tömpe Lászlóné és családja
Nagyon kellemesen töltöttünk el itt néhány napot. Tiszta, barátságos kis szálloda. Hangulatos az étterem a faragott címerével. Nagyon jó volt, hogy itt frissen sütötték a rántottát, főzték a virslit. A különleges lekvárok nagyon finomak voltak. Különösen megfogott a családias, meleg fogadtatás és a vendéglátók figyelmessége, tájékozottsága és mélyreható információi.
Dr. Szögi Lászlóné
Három kellemes napot töltöttünk itt. A személyzet nagyon kedves, apró gesztusaik jól estek. A reggelik nagyon finomak, különösen a kereskedelmi forgalomban nem kapható „házi lekvárok”.
Takács Gábor
Kellemes környezetben nagyot pihentünk. A szálloda az elvárásainknak minden tekintetben megfelelt, nem véletlenül választottuk újra.
Eipl Viktória
Ránk nem jellemző módon másodszor tértünk vissza ugyanarra a helyre. Ráadásul mindezt pár hónapon belül. Ismételten csak gratulálni tudunk. A szoba melyet kaptunk tökéletes volt, így legközelebb már a kisfiúnkat is bátran fogjuk magunkkal hozni.
Csécsi Gergő
Nagyon jól éreztük magunkat. Értékeltük a példás tisztaságot és a rendet, a kiváló ételeket. Jövünk máskor is!
Marlen Ferenc
Nagyon jól éreztük magunkat, mint minden alkalommal. Ez a legjobb hely a pihenésre és a kikapcsolódásra. A csend, a nyugalom és a béke szigete ez a hely. Köszönjük mindenkinek!
Zsirai István
Most is nagyon jól éreztük magunkat Önöknél a gyermekekkel együtt. Téli időszakban is kellemes itt, a fűtés is pont jó, nem kell fagyoskodni. A reggeli is nagyon finom, különösen a tojásrántottájuk. A férjem és én a feketekávénak örültünk leginkább a reggelinél…
Dr. Nagy Veronika
Ismét nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet most is nagyon kedves és segítőkész volt, mint mindig. Különösen jól esett, hogy szilveszterkor először a recepción koccintottunk majd megszervezték nekünk a fuvart a fürdőbe és vissza is. Jól esett a törődés, köszönjük.
Kovács Irén
Köszönjük a munkatársaknak, hogy a hotel immáron visszatérő vendégei és ajánlói lehetünk és reméljük leszünk még sokáig. Sokfelé megfordulunk de – és ez nem a kötelező udvariasság – ennyire gondos, korrekt „észrevétlen” szolgáltatással (nem csak a kategórián belül) nem találkoztunk. Kiváló és figyelmes, gyors reggelik, kedves munkatársak. Kívánunk nagyon boldog új esztendőt és folyamatos telt házat, hogy sokáig maradhasson a kiváló ár/értékarányos HO(ME)TEL!
9600 Sárvár, Medgyessy F. u. 20.
Tel.: 06-95-520-630, Fax: 06-95-520-650
IRQ Internet Szolgáltató Kft. :: ADSL Internet :: Domain regisztráció :: Webtárhely :: Weboldal tervezés :: Online marketing