Sarvar
SÁRVÁR RÁD VÁR!
Az Arborétum Hotel családias hangulattal,
18 szobával várja Önt is!
Sarvar
Full 2
Élvezze Ön is a természet közelségét!
Full 2
Full 3
GYÓGY- ÉS WELLNESSFÜRDŐ
MAGYARORSZÁG EGYIK LEGNÉPSZERŰBB FÜRDŐJE
Full 3
previous arrow
next arrow
ÚJ KÖNTÖSBEN

Hotel Arborétum*** has reopened.

After a long rest, we will reopen one of the most family-friendly hotels in Sárvár in the spring of 2022. Of course, we have not been idle in the recent past, we have done a lot of improvements and renovations to await our dear guests with a higher level of comfort!

 

 

std

Standard room

Our standard rooms provide perfect comfort for couples, business people or even families of three.

 • 18 m2 floor area
 • Bathroom with shower integrated toilet
 • desk with chair
 • flat-screen TV

 • 2x 90 × 200 fold-out bed

 • extra bed possible
 • Hair dryer
 • built-in cabinet with hanger
 • Bath towels and bath towels

Superior family room

Our family apartments offer comfortable accommodation for up to 4-5 people. The room with two air spaces is an ideal choice for families. All our family rooms are air conditioned.

 • 30 m2 attic air-conditioned suite
 • Bathroom with shower integrated toilet
 • desk with chair
 • desk with chair
 • 2x 180 × 200 double bed
 • extra bed possible
 • Hair dryer
 • built-in cabinet with hanger
 • Bath towels and bath towels

Sárvár

Gyógy- és Wellnessfürdő

Talán sokan emlékeznek Sas István egyik legnépszerűbb televíziós reklámjára a 80-as évekből, ahol nyugdíjasok virgonckodtak, azt énekelve, hogy „köszönjük néked Sárvár, sárvári termál kristály!”. A dallamos refrénben megidézett termék a vasi kisváros egyik legfontosabb vonzerejéből – a csodatévő gyógyvízből készült.

Ki itt belépsz, – ruháddal együtt gondjaidat is leveted – talán ez lehet a mottója a fürdő Szaunavilágának. Az izzadás szerelmesei kedvükre válogathatnak a széles repertoárból, finn szaunák, aromakabinok, élmény-zuhanyok és óriásjakuzzik gondoskodnak a testi-lelki megújulásról. Utazzon Ön is a nyugalom szigetére, még repülőjegy sem kell hozzá!

A sárvári fürdő gyógymedencéiben alkáli-hidrogén-karbonátos víz található, mely közel 2000 méter mélységből tör fel. Az eredetileg 43 fokos gyógyvíz tökéletesen alkalmas mozgásszervi megbetege-dések gyógykezelésére, rehabilitációra, sport-sérülések utókezelésére, neurológiai tünete-gyüttesekre, vagy akár izomlazító fürdésre. 

“Medicus curat, natura sanat” – vagyis az orvos kezel, a természet gyógyít – szól a fürdők hitvallását megtestesítő latin idézet. Az orvosi kúrák és a csodatévő víz gyógyító hatásának komplexitása adja azt az értéket, ami miatt a Sárvári Gyógy- és Wellnesfürdő Európa legjobb központjai közé emelkedett. Kényeztesse Ön is magát és próbálja ki a különböző gyógykezeléseket!

sárvár rád vár!

Megannyi élmény karnyújtásnyira!

Európa hírű fürdő, pezsgő fesztiválok, mesélő történelmi emlékek. Sárvár több, mint egy fürdőváros. Ismerkedjen meg Ön is városunk szépségeivel!

OUR PARTNER HOTEL

We heartily recommend it

The best aparthotel in Sárvár!

In the central part of Sárvár, only 300 meters away from the Sárvár Spa and Wellness Bath, Onyx **** Luxury aparthotel is unique in the city in terms of its facilities and special interior design solutions.

VENDÉGSÉGBEN, MÉGIS OTTHOn

Services of our hotel

Free WIFI
Free parking
A buffet breakfast
Calm environment
Bejelentkezési információk

Recepciónk minden nap 07:00 és 20:00 között tart nyitva. A szobákat az érkezés napján 14:00-tól tudják elfoglalni, míg távozáskor 10:00-ig élvezhetik vendégszeretetünket.

Italkínálat

Szállodánkban a recepció nyitvatartási idejében (07:00-20:00) különböző meleg és hideg italok elfogyasztására kínálunk lehetőséget!

Fizetési lehetőségek

Szálláshelyünkön az alábbi fizetési módokat fogadjuk el:

Készpénz (HUF, EUR)

Bankkártya (MasterCard, Visa)

SZÉP kártya (OTP, K&H, MKB) – mindhárom alszámla

Banki átutalás: előre fizetés

Banki átutalás: utólag – Corporate partnerek részére

Reggeli

Svédasztalos reggelinket minden nap 07:00 és 10:00 között vehetik igénybe a szálloda reggeliző helységében. Reggelizz úgy, mint egy király! – tartja a mondás. Mi mindent megteszünk, hogy igazán jól induljon a nap. Kibővített kínálatunk mindenki számára tökéletes megoldást kínál. Kérjük, hogy esetleges kéréseit, ételallergiáját még érkezés előtt jelezze számunkra.

Gyógy- és Wellnesfürdő Sárvár

Magyarország egyik legszebb és legnépszerűbb fürdője mindösszesen 800 méterre található szállodánktól. Kedvezményes fürdőjegy vásárlási lehetőségekről érdeklődjön recepciónkál.

Egyéb információk

Felhívjuk figyelmüket, hogy 2021. október 29-től
MINDEN 14. ÉLETÉVET BETÖLTÖTT VENDÉGNEK
érvényes fényképes igazolványa szükséges bejelentkezéskor a hatályos törvények szerint.
Okmány hiányában a szálloda köteles megtagadni a szálláshely-szolgáltatást.